Een Must have….. Nagellak met een glitter.

Door 0

Nagels lakken is iets wat alle vrouwen al jarenlang doen. Nagellak aanbrengen op je nagels is dan ook vooral erg leuk om te doen en ziet er ook vaak erg vrolijk uit. Maar wanneer je niet goed lakt, kan de nagellak tussen de nagelriemen lopen of kan het op je huid komen. Vooral wanneer de nagellak niet meer vloeibaar is, zal de lak gaan klonteren op je nagels. Dus de vraag is eigenlijk, hoe kun je nu je nagels mooi lakken?nagelak

 

Het hebben van mooie verzorgde nagels met een kleurtje staat natuurlijk er mooi, maar waar zul je op moeten letten wanneer je je nagels gaat lakken? Ten eerste zul je natuurlijk nagellak op moeten brengen wanneer de nagellak nog vers en vloeibaar is. Zo is oude nagellak vooral vaak ingedroogd en dan zal nagels lakken ook niet werken. Daarom kun je het beste met mooie vloeibare nagellak je nagels het mooiste en het beste lakken.

Wanneer je groeven in de nagels hebt kan een base-coat helpen met het glad maken van je nagels. Dit zorgt voor een mooier eindresultaat en langer behoud van je nagellak. Ook als je van plan bent een donkere kleur op je nagels te lakken is het verstandig een base-coat te gebruiken. Dit om verkleuring aan de nagels te voorkomen. Dan is er natuurlijk ook nog de topcoat.Als je nagels de gewenste kleur hebben kan je het afmaken met een laagje transparante lak. Deze beschermt de nagellak en kan voor meer glans zorgen.

Wat vooral belangrijk is bij nagels lakken is dat je de tijd neemt om je nagels te lakken. Doe dit zo zorgvuldig mogelijk, want zo zul je altijd het beste resultaat behalen.

Te leuke Must have deze week!nagelak

 

Nagellak van de H&M, een combi met leuke gezellige glitter. €3,99

Liefs

Nadia