Door 0

Heb jij blauwe ogen? Hoe maak jij je op? Welke kleurtinten moet je gebruiken om de ultieme

“Blue Eye’s ” te bereiken? monique smit

In principe laten bruin en abrikoos het blauw van je iris het best tot zijn recht komen.

wat ook kan is  paarse, donkerpaarse of lila oogschaduw.

Je kan ook voor een koolachtige look gaan met gouden, bruine of roze tinten. Wat nu ook zeker in de mode is, is je blauwe ogen in de kijker te zetten met zwarte khol of zeer donkere oogschaduw. Let wel op want dit soort van make-up zal een groot contrast vormen met je natuurlijke oogkleur.

In theorie zijn er dus een oneindig aantal manieren om blauwe ogen op te maken. Maar wat geeft dit dan in de praktijk?

Mijn ervaring om Blue Eye’s te creëren kan je ook combineren. Bruin en goud rond om het oog opmaken kan een heel mooi effect geven en wat dacht je dan is van een blauw of paars lijntje in het oog?basis

Wil je zien wat ik voor looks afgelopen jaren heb gemaakt moet je zeker even kijken monique smit videoclips .

of deze….. https://www.youtube.com/watch?v=dEU0MS82sD4

Donkere paarse ( Shu amura) oogschaduw en dan werk je met zwarte kohl rond om het oog. Wil je liever iets natuurlijke dan zou ik meer voor de aarde tinten gaan en met oogschaduw of oogpotlood van mac Teddy zachtjes onder het oog uitvegen. Mocht gouge make-uphet iets te dik zijn kan je gewoon een wattenstaafje pakken en wat teveel is weghalen.

Zo en nu jij, pak je make-up en ga proberen wat jou het beste staat. Ga je uit mag het natuurlijk iets meer zijn is het op de dag dan niet te zwaar. Heb je een leuk avondje uit (etentje), dan mag je make-up iets zwaarder met kaars licht valt er een hoop weg betreft make-up. Kijk altijd goed in de spiegel wat het voor effect heeft, je kan beter 3x bijwerken dan in een keer te veel make-up!

Liefs

Nadia