Sleeping Cream…. slaapend mooi worden. Willen we toch allemaal!

Door 0

Altijd weer op zoek naar hair, make-up of verzorgings producten. Een van mijn favo winkels is toch ook altijd the Bodyshop. En ja hoor ze hebben weer wat nieuws……

Natuurlijk ga ik ook dit weer proberen en uit testen. Crème voor de nacht, of te wel sleeping cream. Wist je dat s’ nachts je huid het beste herteld!

Wat gebeurt er met je huid gedurende de nacht als je slaapt?

Het belang van een goede nachtrust kan niet goed genoeg worden benadrukt. Vermoeidheid heeft zijn weerslag op diverse delen van het lichaam maar zeker ook op de huid. Door nachtrust te nemen is het lichaam in staat om te herstellen en te genezen. Te weinig nachtrust zorgt ervoor dat je lichaam vatbaar is voor ziektekiemen, je weerstand verlaagd. Zo is het ook met je huid. Je huid herstelt ’s nachts van de invloeden waaraan hij is blootgesteld gedurende de dag. Denk aan zon (uv), weersinvloeden en uitlaatgassen.

Daarom is het belangrijk je huid ’s nachts anders te verzorgen dan je doet gedurende de dag.

WAT GEBEURT ER IN DE NACHT?

In de nacht heeft je huid dus heerlijk te tijd zich te herstellen. ’s Nachts scheidt je huid alle afvalstoffen af en de celvernieuwing gaat een stuk sneller dan overdag. Het woord ‘schoonheidsslaapje’ is dus zeker geen fabeltje! Als je last heb van onzuiverheden (meer talgafscheiding vanuit je poriën) verschoon je kussensloop dan om de dag. Zo voorkom je dat de bacteriën, talg en zweet wat vrijkomt als je slaapt, onzuiverheden veroorzaken.

Intensely Revitalising Sleeping Cream

Onze Oils of Life™ Intensenly Revitalising Sleeping Cream met essentiële oliën is een zijdezachte vocht inbrengende crème die helpt om de huid te voeden zonder een vettig gevoel achter te laten . De voedende textuur laat de huid gladder en intenser aanvoelen.

Hoe werkt de Intensely Revitalising Sleeping Cream?

Breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op je vingertoppen en masseer de crème dan in opwaartse bewegingen over je gezicht en de halsstreek. De crème kan elke avond worden gebruikt. Vermijd het gebied rondom de ogen. De huid voelt na het aanbrengen gelijk zijdezacht aan en is intens verzorgd.

  • De huid voelt:
  • Gerevitaliseerd
  • Soepeler
  • Verzorgd
  • Uitgerust
  • Verminderde zichtbaarheid van ouderdom

Ik ben nu een weekje aan het smeren en moet toegeven dat ik een zachte en soepele huid heb. En zeker meer uitgerust. Verminderen van ouderdom zal ik wel wat langer moeten smeren ;-). dus daar kom ik nog op terug.

Ik vind het wel een aanrader. voor €35 euro wordt in de nacht je huid optimaal verzorgd.

Geen zin om naar de winkel te gaan kan je het ook online bestellen op the Bodyshop.

liefs

Nadia