Tip voor Vaderdag

Door 1

Vaderdag……

Een keer per jaar zetten we de papa’s in het zonnetje. Weet jij waar het vandaan komt of hoe het ontstaan is? Lang leve wikipedia. Toch leuk om even te weten…..

Mevrouw Sonora Smart Dodd, wilde haar vader eren. Hij was een veteraan uit de amerikaanse burgeroorlog, die weduwe was geworden, nadat zijn vrouw in het kraambed bij de geboorte van hun zesde kind was gestorven.

Ze was geïnspireerd door Anna Jarvis die een jaar eerder een moederdag had gelanceerd.

In Nederland werd vanaf 1937 in oktober Vaderdag gevierd. Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag verplaatst zou worden naar de derde zondag van juni.

En zo doen we dat nog steeds.
Nou had ik een leuke tip voor je voor Vaderdag maar helaas is niet alles makkelijk te verkrijgen. kyokuMijn man heeft het al een aantal weken uit getest en geprobeerd en is erg content van het product.

Eye Fuel oogverzorging

Twee baanbrekende formules worden samengebracht voor een krachtige anti-ageing en lifting oogverzorging. Kyoku Eye Fuel! De huid onder de ogen wordt zichtbaar strakker en vermoeide ogen lijken weer uitgerust voor een frisse uitstraling. Zelfs diepere lijnen zullen vervagen en nieuwe lijnen worden voorkomen. Zorgt dat donkere kringen vervagen om een heldere oogopslag te creëren.

Huidverzorgingslijn voor heren

De oprichter van Kyoku heeft er zijn levenmissie van gemaakt om een huidverzorgingslijn voor heren op de markt te brengen, die aan dezelfde hoge eisen voldoet als de talloze lijnen voor vrouwen.

Gedreven door dit doel ging hij over de hele wereld op zoek naar de effectiefste natuurlijke ingrediënten om een wetenschappelijk verantwoord en superieur huidverzorgingsprogramma voor alle mannen te ontwikkelen. Deze vond hij op twee uur afstand van Tokyo in Yuzuri – Hara – het dorp van het lange leven.

 

Leuke en betaalbare huidverzorgingslijn voor de papa’s! Dus hop hop even online naar Douglas, of check even online de voorraad bij Douglas. De oogccreme is momenteel iets lastige leverbaar, maar de lijn is het zeker waard.

 

liefs

Nadia