De basis voor je Make-up tasje

Door 0

Terug kijkend op een te leuke periode met K3 afscheid tour, mis ik de meisjes natuurlijk vreselijk. Niet omdat we niet meer samen werken nee zeker niet ik moest toch echt een keertje met verlof gaan. Mijn lieve vriendin Monique Smit moet ook helaas bij Sterren NL ook even zonder mij doen. Zit met smart te wachten op de nieuwe aanwinst van de familie van Beek.

In tussen zit ik natuurlijk niet helemaal stil he! Even een leuke blog maken voor jullie. het is al bijna vrijdag avond dus dan zit je natuurlijk met smart te wachten.

Wat moet je nou in je make-up tasje hebben?!

Altijd weer de vraag wat moet ik nou hebben, hoeft echt niet zoveel te zijn er zijn een aantal basis spullen als je die bij je heb zie je er altijd verzorgd uit.

Een foundation of een BB crème, wel even goed aanbrengen he! en niet je nek vergeten.

BB crème heb je in veel verschillende soorten merken en kleuren. Kijk welk merk het beste bij jou past. Zelf had ik uit Cran Canaria L’Occitan mee genomen om te proberen, maar daar komt nog een blog over.

Lipgloss, handcreme, mascara

vergeet je concealer  niet, hele fijne gevonden van Catrice ( Catrice Prime and Fine).

Wenkbrauw poeder en kwast niet te vergeten en een poeder om het geheel lichtjes af te poederen.

Om een mooi en natuurlijk effect te houden is het mooi om je BB crème niet af te poederen. Zo hou je een natuurlijk fris resultaat.

Spray je even lekker Melvita over het geheel en je bent klaar voor de dag. Mocht je de tip van Melvita nog niet opgevolgd hebben ;-), kan je ook Evian spray halen bij de drogist.

Heerlijk toch…… netjes en verzorgt met een klein tasje!

liefs Nadia