Weekend look, snel en simpel!

Door 0

Afgelopen week was het weer een week vol inspiratie. Zondag zijn we met het team van RHC naar de show van L’Oreal geweest. over de avond verdeeld waren er 3 workshops, van onder andere Dominic vleer en Tim struik. Pastel pastel en nog eens pastel. Heerlijk weer veel inspiratie opgedaan voor de totaal look.L'oreal

 

 

 

 

En Smartbond, wat smartbond?! Ja smartbond dit is net als Olaplex voor de gene die daar wel bekend mee zijn. Smartbond wordt bij je verf toegevoegd en je haar wordt optimaal beschermd. Zo wordt kleuren nog leuker en het is minder kwetsbaar voor je haar!

Gisteren een heerlijke avond gehad bij The next boy/girl band.

Heb ik even over na kunnen denken hoe je bepaalde looks naar thuis kan vertalen. Makkelijk en snel een leuke weekend look.

Heb je een stijl tang in huis?! ja goed zo…. gaan we wat leuks mee doen.Stijltang

zet je stijl tang vast aan…. niet warmer dan 180 graden. Je haar beschermen met een product wat je graag gebruikt, en wat je haar beschermd tegen de hitte van de stijl tang.

neem aan naar een jaar tip en tricks dat je daar inmiddels wel van op de hoogte bent toch ;-).

Even over nadenken welk resultaat je wilt, wil je veel golvend haar of een beetje effect?

Aan de hand daarvan gaan we vlechten. Wil je veel effect dan vlecht je 2 vlechten aan de voorkant, en 2 aan de achterkant en dan zet je de stijltang op de vlechten. Je gaat rustig van boven naar beneden zodat je de hele vlecht gehad heb. Even goed laten afkoelen.

Wil je licht golvend haar dan kan je ook een vlecht maken, en dan met de stijltang er rustig over heen gaan zodat je de hele vlecht gehad heb.

Succes!!!

Nadia