Beauty Blender…… voor het mooiste resultaat om je foundation aan te brengen.

Door 0

De Beauty Blender is er al een hele tijd, de hype kwam over waaien uit Amerika. Zelf heeft het een tijd geduurd voordat ik om was maar inmiddels kan ik niet meer zonder.Beauty Blender

Wat maakt de Beauty blender nou zo bijzonder……

De Beauty Blender is een revolutionaire makeup tool en is de eerste randloze spons ter wereld. Door de speciale vorm van de Beauty Blender kun je perfect bij alle contouren van je gezicht komen met een professioneel streeploos resultaat.

Met de Beauty Blender breng je simpel en professioneel je foundation, blush en poeder aan.

Vanaf nu zal het makkelijker zijn om moeilijk bereikbare en smalle contouren van je gezicht te bereiken. Tevens zorgt het unieke design voor een vlekkeloze en egale teint en heeft een ultiem bereik.

De Beauty Blender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design en structuur zorgt voor een vlekloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beauty Blender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken.

De Beauty Blender is ideaal voor primers, foundation, BB creams, poeders en Crème blush.

En heeft een uniek design voor een streeploos en egale teint. De Beauty Blender heeft minimale makeup verbruik door de Open-Cell-structuur.

Voordat je begint maak je de Beauty Blender nat, dan wordt het ei- vorige sponsje 2x zo groot en dan kan je de foundation, BB ceramisch en Concealers mooi aanbrengen.

Dit doen alle andere make-up sponsjes niet! Je heb ook allemaal namaak Beatyblenders maar ik kan je vertellen dat is echt zonde van je geld.

nee nee nee not done douglasIk heb ze allemaal geprobeerd, maar nat maken verkleuren ze vaak en ze hebben niet de eigenschap groter en zachter/flexibele te worden zodat je het mooiste resultaat krijgt. En ja ik heb ze van de Douglas geprobeerd, hard en worden geel. Primarkt, blijven hard werkt ook niet prettig. Ga zo maar door!

Ik snap dat het een uitgaven is maar het is wel voor het beste en mooiste resultaat om je foundation, concealer aan te brengen.

Als je er netjes mee omgaat, wast met de bij passende zeep is het behoud van de spons echt een garantie. Zachtjes met beleid het sponsje door de zeep halen en uitspoelen met lauw water.combi Beauty Blender

Kosten

Beauty blender original: € 19,95Beauty Blender

Solid Cleanser:  €19,95

makkelijk online te bestellen, soms hebben ze ook leuke aanbiedingen. Beauty Blender en Solid Cleanser. Ga nou geen wit nemen dat hou je niet mooi schoon!

Liefs

Nadia