Haar Inspiratie voor het weekend!

Door 0

Zo de week is weer bijna voorbij, het is vrijdag avond tijd voor een nieuwe blog.

Afgelopen week de laatste opname dag gehad van Zullen we een spelletje doen, Te leuk programma met Nick & Simon gepresenteerd door Kim-Lian.

Bruidjes periode is ook aangebroken, altijd leuk om te doen. Vrouwen opmaken voor hun mooiste dag, deze week was mijn kantoor wel heel gezellig gevuld met dames die naar een bruiloft toe gaan. Heerlijk Pinterest weer afgestruind naar ideeën. De look moet natuurlijk wel passen bij je outfit. Van kleding heb ik geen verstand van maar wat voor look er bij past wel!

Het weekend staat voor de deur, weet jij al wat je met je haar gaat doen?!

Haal de bandana’s maar weer uit de kast, ze mogen weer en hoe.

Het woord ‘bandana’ kan bij sommigen misschien verkeerde impressies opwekken, maar het bekende sjaaltje kun je op verschillende manieren dragen en wij kunnen je garanderen dat je er altijd mooi voor de dag mee kunt komen. Een simpel detail met veel impact.be creative

De pin-up style: Maak een hoge rommelige knot en knoop de bandana om je hoofd met de knoop naar voren.

Rock chick: een wat stoerder uit straling, het leukste is je haar in de beache look styled. de bandana knoop je om je voorhoofd met de knoop naar achteren.fashion

Festival look: lekker rommelig je bandana om je hoofd knopen, haren los of in een dot. Een mooie bandana maakt je look mooi af.

Leuk en makkelijk voor op een festival!

liefsNadia