Krullen maken met de stijltang

Door 0

Krullen maken met de stijltang

Als je terug kijkt hoe de hair revolutie veranderen is de afgelopen jaren. Carmen set, krultangen en tegen wording met de stijltang krullen maken.

Een Carmen set gebruik ik vaak bij bruidskapsels om het haar een ondersteuning te geven. Vaak zijn de krullen niet het resultaat wat je wilt. maar om je haar body te geven is dit zeker een aanrader. De Carmen set moet je goed laten opwarmen voordat je het in het haar draait, en goed laten afkoelen voor het des gewenste resultaat. Als het teveel op krult valt vaak het resultaat ook tegen omdat het dan zo kort wordt door de krul. Vaak willen we wel krullen maar ook onze lengte behouden.

De krultang, Heb ik al eens besproken wil je dat weten lees dan: ook zin om je haar te krullen!

Krullen maken met de stijle tang. Bij stijltang denk je vaak aan het stijlen van je haar maar dat hoeft niet meer. kan je ook mooie krullen mee maken.

met de stijltang krullen maken….. stap voor stap

Wat heb je nodig:

  • Haarproduct om je haar te beschermen, serum of een hitte beschermer.
  • Klemmen om je haar vast te zetten
  • Stijltang natuurlijk
  • Haarlak

stap 1: Bescherm je haar tegen de hitte, Ik werk momenteel erg prettig met de serum van Kardashian

stap 2: verdeel je haar, en zet het met klemmen vast. handigste is het om in vakken te werken zo weet je waar je gebleven bent. Als je het in 4 vakken verdeel. zijkanten en onder en boven. Je moet het je elf zo makkelijk mogelijk maken.

zo doe je datstap 3: Bepaal wat voor krul je wilt maken, hoe groter de pluk hoe losser de krul, hoe kleiner de pluk hoe strakker de krul.

stap 4: Neem de stijltang en draai de pluk er omheen, draai de stijltang en trek hem rustig naar beneden. Maak een volle draai, door een mooie volle draai te maken gaat de hele pluk door de stijltang heen. zo krijg je een mooie krul.

Vaak verlies je behoud als je de krul nogmaals door de stijltang heen haalt. 1 maal met beleid door de stijltang halen.krullen met de stijltang

stap 5: spray je je krul in met een beetje haarlak.variatie
stap 6: ga zo verder met waar je de krullen wilt hebben. Alles gedaan? kan je met je vingers erdoor heen. wil je extra volume voor een feestje of avondje uit. Ga dan even op zo’n kop hangen sprayen met haarlak en dan weer achter over gooien, big hair! I love it.

wil je het graag wat netter en rustiger houden, voorzichtig met je vingers erdoor en af sprayen voor het behoud van je krul.

Heb je nog vragen…… vraag dan he!!

facebook

liefs Nadia