Voor lieve Lotte….. Mascara aanbrengen en tips!

Door 0
Ik kreeg van Lotte van de week de vraag, (toevallig nog een aantal dames), dus ik dacht daar moet ik deze week zeker even wat mee doen.
Heb jij dat ook of herken je dit probleem.… Dat je mascara loop van de dag op plekken zit waar je het eigenlijk niet wilt hebben.
Ik ga ervan uit dat iedereen weet hoe je mascara aanbrengt maar loop er toch even door heen.
Denk toch dat de meeste mensen het vergeten, maar begin met de bovenkant van je boven wimpers. Breng daar de mascara op aan en erna pas aan de onderkant van de boven wimpers en trek het dan omhoog. Dit om mooie volle look te creëren. Mochten de wimpers toch een beetje in elkaar blijven hangen kam ze dan even uit met een droog mascara borsteltje zodat je geen spinnen pootjes krijgt ;-).
Extra volle look, breng dan nog een laagje mascara aan, maar in dit geval alleen van onder naar boven. anders duw je de wimpers weer naar beneden en dat willen we niet. We willen die ogen open hebben! Glamour Eye’s ;-).

Nou de vraag van Lotte

Haar mascara zit dan boven haar oog.

Catrice Cosmetics
Daar heb ik eigenlijk 2 tips voor. Mocht je het nog niet eerder geprobeerd hebben kan je een waterproof mascara gebruiken. Ik ben persoonlijk niet zo fan van maar ik heb er een gevonden, dat zelfs ik het gebruik. Heel makkelijk voor iedereen te koop niet een ’speciaal’ visagisten merk nee gewoon bij een drogist in de buurt.
Wat je nou ook nog kan doen is met een neutrale poeder, even je beweegend  ooglid af poederen en erna pas je mascara aanbrengen. Dit kan je ook onder je oog doen. (na je concealer natuurlijk).
O ja Mascara is net een tandenborstel….. hoeft geen jaren mee. Geregeld vervangen is voor het beste resultaat en hygiëne. Mocht je een keer een oog ontsteking gehad hebben of je hebt er een. Mascara weggooien nieuwe halen en al je kwasten en spullen reinigen met kwast reiniger.
Liefs….
Nadia