Wenkbrauwen

Door 0

Wenkbrauwen…..

Eigenlijk het belangrijkste van je gezicht, maar doen we het allemaal wel goed?!
Altijd lastig….. Vooral als het gaat om de vorm, make-up en het epileren. De perfecte wenkbrauw is voor iedereen verschillend. De een houdt juist van dik, de ander heeft ze liever dun.
Wel verven niet verven, dunne wenkbrauwen of juist volle wenkbrauwen. Eigenlijk is het aller belangrijkste dat ze bij de vorm van je gezicht passen.
Wenkbrauwen geven je gezicht een bepaalde uitstraling.aanbrengen met potlood
Je hebt verschillende manieren maar welke ga je nou toepassen?!

potlood, of doe je het met een penceel?!!

Ik vind het zelf altijd mooier om het met een penceel te doen, zo kan je heel precies werken en kleine stukjes inkleuren om een mooie en volle wenkbrauw  te maken.
Met potloden heb je ook veel verschillende soorten en budgetten. Let er wel op als je het toch liever met een potlood doet dat hij dan wel goed is geslepen.
sjabloon
Ik heb een kleine voorliefde voor Anastasia (merk,douglas). Mooi product, stevig,  en er zit een mooi wenkbrauw penceel bij! Sjablonen om je wenkbrauwen nog mooiere vorm te geven. Nu heb ik laatst wat nieuws ontdekt FAB – Brows. Ook dit product heb je in verschillende kleuren.  De mineralen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren van een zeer hoge kwaliteit. Tevens zweet-proof, smudge-proof, water-resistent en blijven perfect zitten zonder touch-up! Enige nadeel bij Fab vind ik dat het penseel wat erbij zit te grof is. werkt niet prettig, maar loop dan even langs de Hema voor een wenkbrauw penseel en dat probleem is ook opgelost! mooi product.
Wenkbrauw opmaken:
Borstel de wenkbrauwen eerst uit met een borsteltje. Daarna ga je hem inkleuren. Dit kan met een sjabloon of uit de losse hand. Doe je het uit de losse hand dan is het handig  de randen eerst vorm te geven voordat je hem kleurt.
how to do
kopen:
Anastasia (hele complete kit) Douglas €49,95
FAB- Brow: Zuiver huid studio in schoonhoven €26,95 (tip)
potlood art deco Douglas €4,95 ( alleen Douglas)
Voor een  lager Budget.
Kruitvat: Essence € 1,69 (voor een lager budget)
Al is mijn advies wenkbrauw poeder voor het beste resultaat.
Liefs
Nadia