WinterDip???

Door 0

Ben ik de enige die moet wennen aan het koude weer…. brrrr wel weer heerlijk tijd voor Oliebollen!

Merkt u ook dat uw huid last heeft van de weersomstandigheden? Voelt uw huid droger aan dan normaal? Dan is een peeling een goed idee! Just Skin biedt u in de wintermaanden twee verschillende peelings aan voor een speciaal tarief, zodat uw huid ook de hele winter door stralend blijft. Samen met u kijken we naar welke peeling het beste bij u past.

Ik ga volgende week naar Just skin toe. Ik laat jullie het resultaat weten. Even “me” time naar de drukke periode. Jullie dachten dat ik er van me zelf zo goed uit zag…… hahahaha nee hoor kom al jaren bij Janneke. Je huid verzorgen hoort er zeker bij, zeker als je geregeld make-up draagt. Je hoeft echt niet elke week naar een schoonheidsspecialiste, maar met enige regel maat toch wel aan te raden.

bronzer-bodyshopIk ben niet zo voorstander van de zonnebank maar even s ochtends een spray tan van   Marc Inbane doet ook wonderen.

Je heb bij de body shop een mooie blush/ bronzer, Smeer die wangen in 😉 wel netjes laten verlopen he!

Hou er ook altijd even rekening mee dat poeder op poeder altijd mooier resultaat geeft. Dus je foundation eerst licht afpoederen en dan de bronzer aanbrengen.

 

 

liefs

Nadia